Heb lef Heb jezelf lief

 
Heb jij het lef om vanuit je hart te leven?
Hoe zou jij nu leven als alles mogelijk was? Heb je dan de relatie met je partner en je kinderen die je wenst? Leef je met veel plezier? Maak je die reis waar je al zo lang van droomt? Doe je het werk dat je altijd al had willen doen? En ben je dan blij met jezelf? Stel je voor dat jij werkelijk het leven van jouw dromen kan leven. Weet je? Het kan!

Heb Lef Heb Jezelf Lief
Luister naar je hart, dat klopt altijd. Simpel, toch? Wanneer je vanuit je hart leeft, leef je zoals je werkelijk bent. “Maar, hoe doe ik dat?”, vraag je je misschien af. Met een beetje lef en heel veel zelfliefde. Monique Mensink en Wim Beunderman willen je super graag helpen om je dit eigen te maken. In onze training Heb Lef Heb Jezelf Lief leer je hoe je rust in je leven creëert, je angsten loslaat en op je gevoel vertrouwt. Door te voelen en te doen, ga je vanzelf je diepste verlangens vervullen en het leven creëren waar jij van droomt.

Meld je aan voor onze training!
Wil jij het leven van je dromen leven? Dan gaan we dat nu toch creëren?! Heb jij het lef om met ons het avontuur aan te gaan? Ga jij ook vanuit rust en vertrouwen, moeiteloos het leven van je dromen leven? Neem dan nu de eerste stap in je nieuwe leven en meld je aan voor onze training Heb Lef Heb Jezelf Lief, door het contactformulier op onze website in te vullen. Of mail ons: heblefhebjezelflief@gmail.com. Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij vinden het heel fijn als je contact met ons opneemt.

We zien je graag!

Monique Mensink & Wim Beunderman

http://heblefhebjezelflief.wix.com/heblefhebjezelflief
heblefhebjezelflief@gmail.com
0682000428
0624544691

Informatie
Locatie: Atelier Eck-Art, Haereweg 10 in Olst
Data: zaterdag 13 en zondag 14 juni
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
Kosten: € 195,- per persoon (inclusief: thee, koffie, lunch)
Aanmelden: voor 6 juni!

 

Opgeven

Ja, ik geef mij vrijblijvend op. Er wordt nog contact met mij opgenomen om de details te bespreken.